Leerwerkplaats Doorbraak Gestoorde Patronen (DGP)

De leerwerkplaats Doorbraak Gestoorde Patronen (DGP) is een werkwijze waarmee ‘gestoorde’ patronen doorbroken kunnen worden.

Samen met alle betrokkenen bij een patroon creeren wij een lerende omgeving waarin, onder zorgvuldige begeleiding, innovatieve oplossingen worden gezocht die het patroon doorbreken.  Door de werkwijze ontstaat er draagvlak bij de betrokkenen binnen en buiten uw organisatie.

Deelnemers kunnen na afloop met de oplossingen meteen aan de slag.

De uitkomsten worden na afloop van de leerwerkplaats door ons vertaald in een advies met aanbevelingen.

Train de trainer

Onze kennis rondom de werkwijze van de Leerwerkplaats Doorbraak Gestoorde Patronen dragen wij graag over, zodat je daarna binnen je organisatie zelf in staat bent om gestoorde  patronen te doorbreken. 

Dit doen we op een manier die past bij jouw organisatie en jouw medewerkers.

Ons train de trainer programma behelst begeleiding en coaching van je medewerkers tijdens het gehele proces. On the job dus, dicht bij de professional.

Organisatieadvies &
Coaching

Een oplossing wordt pas een doorbraak als deze ook is geimplementeerd en geborgd binnen je organisatie. Daar helpen wij je bij.

De oplossingsvoorstellen en geleerde lessen uit de leerwerkplaats DGP zetten we om in aanbevelingen zodat er acties uit kunnen volgen.  

Wij hebben ervaring met hoe je dat doet en kunnen je daarin begeleiden en coachen.  

Dagvoorzitterschap en inspiratie

Het begeleiden van bijeenkomsten kun je aan ons overlaten. Wij zijn scherp op de inhoud en weten met humor en het vermogen om mensen te boeien en tot resultaat te komen. 

Ook verzorgen wij inspiratiesessies en workshops over het onderwerp betrouwbare overheid, leren & ontwikkelen en patroon doorbraak.  

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!